Muslimer bør ikke have stemmeret

Muslimer i Danmark bør fratages deres stemmeret til det Danske Folketing.

Stemmeberettigede personer bør kun være Danskere, det vil sige personer som er fuldblod-dansker, og udlændinge bør først få
stemmeret i tredje eller fjerde generation, forudsat at de også samtidig har levet op til danske normer opg værdier. 

Men de vattede politikere tør vel ikke se realiteterne i øjnene, gør de? Det ser ud til at politikere lader sig styre mere og mere af gruppen
af ikke dansk oprindelse - der må protesteres! 

Hvad mener du?


EU parlamentarikere: 32.000 kr./md til blyanter!

Hvorfor er der ikke gennemsigtighed i EU? Må borgerne ikke kende til pamperiet ?

Må vi venligst bede om at få lov at gennemgå den store bilagsmappe for EU parlamentarikere, så vi kan få et indblik i alle de økonomiske midler de ganske frit får stillet til rådighed, og som de ikke skal dokumentere hvad penge bruges til!

For eksempel, hvad med blyantspenge - hvor hver EU parlamentariker modtager 32.000 kroner om måneden skattefrit, selvfølgelig udover den høje løn. Penge, som hverken EU eller andre kræver dokumentation for brugen af!

Hvad mener du?

 

Koldings Skatte-amok!

Som borger i Kolding er der meget vi kan glæde os over, men desværre ikke over alt!

Hvorfor har borgerne i Kolding i perioden fra 1980 til 2017 betalt et milliard beløb mere i skat, end borgerne i Vejle? (1 milliard er altså lig med 1.000 millioner kroner).

Vanvittigt eller rimeligt? Hvad mener du?

 

EWII – et svigt af dimensioner!

Et milliardbeløb blev formøblet - Ingen vil påtage sig et ansvar!!

Den afgående direktør for EWII sagde efter sin fyring: ”Jeg er ren som nyfalden sne. Intet blev gennemført uden bestyrelsens fulde opbakning”!

De pågældende selskaber er som f.eks. EWII, BlueKolding A/S m.v. TREFOR-datterselskaber. Ret beset: Hvilken interesse har vi som forbruger i selskaberne - Ingen efter min bedste overbevisning. Derimod har kommunen, de folkevalgte og de ansatte i de nye selskaber stor interesse heri, fordi:
Ved etablering af selskaberne har kommunen så at sige privatiseret store kommunale områder, som tidligere havde indflydelse på skatteprocenten. Det har de ikke længere - tværtimod.
Hvad mener du?

Havnen - Fejlinvestering i million klassen!

Lukning af havnen i Kolding er den eneste rigtige løsning.

Allerede før politikerne besluttede sig for, at havnen i Kolding skulle være en erhvervshavn, vidste forskerne, at små havne, som den i Kolding, ingen fremtid har.

Alligevel vælger byrådet at investere et trecifret millionbeløb i en udvikling, som ingen fremtid har.
En ngen til ærgrelse for borgerne og tillige et kæmpe problem for trafik-afviklingen fordi vejen over havnen til stadighed fungerer som hovedvej A10!

Hvad mener du?

Super 5G - lige i testiklerne!

Hvis du læser, vil du forstå, hvorfor jeg refererer til de mandlige kønsorganer.
De er nemlig blevet angrebet af 2.4Ghz og bliver - hvis 5G kommer - endnu mere angrebet af andre frekvenser. Kilde:
Dr. Klinghardt: "Frekvensen, som er blevet benyttet til WI-FI de sidste 2-3 generationer, er 2.4Ghz, som er præcis den frekvens som "steriliserer en hel befolkning."
 
Måske har du allerede hørt om faldende sædkvalitet hos finske soldater (google) og, at millioner af fugle, insekter er døde i Europa, mange arter er truet osv.
Millioner af bier er døde.

 Hvad mener du?