Seneste Nyt:

5G Net – advarsel!

Hvis du læser, vil du forstå, hvorfor jeg refererer til de mandlige kønsorganer.
De er nemlig blevet angrebet af 2.4Ghz og bliver – hvis 5G kommer – endnu mere angrebet af andre frekvenser.

Hvis du læser, vil du forstå, hvorfor jeg refererer til de mandlige kønsorganer.
De er nemlig blevet angrebet af 2.4Ghz og bliver – hvis 5G kommer – endnu mere angrebet af andre frekvenser. Kilde: Dr. Klinghardt: “Frekvensen, som er blevet benyttet til WI-FI de sidste 2-3 generationer, er 2.4Ghz, som er præcis den frekvens som ”steriliserer en hel befolkning.”

Måske har du allerede hørt om faldende sædkvalitet hos finske soldater (google) og, at millioner af fugle, insekter er døde i Europa, mange arter er truet osv. Millioner af bier er døde.

Hvis de unge ikke kan – hvilket ikke overrasker efter den massive digitale hjernevask/hypnose, de har været udsat for – kalder jeg herved på alle gamle hippier, som stadig har overskud og den gamle flamme i behold, til at komme på banen. Det er ikke for sjov, hvad der foregår i verden for tiden. Det er IKKE nok, bare at lave digitale underskrifter på nettet.

Syge mennesker gør hverken modstand eller laver oprør. Hvis du har en fornemmelse af – eller VED det – at der foregår noget grimt på Jorden i disse år, så er det NU, at vi skal stå sammen, hjælpe hinanden til at informere andre om situationen – og det er IKKE tiden til at skændes indbyrdes. Sidstnævnte er netop, hvad DE ønsker. Derfor har de givet mega meget opmærksomhed til en vis Rasmus. Han fungerer fint som afledning for de væsentlige ting!

Relaterede artikler

1 kommentar

  1. Jeg har også set, at man kan underskrive sig på FaceBook for at sige NEJ TAK til 5G nettet. Det har jeg lige gjort og kan kun opfordre andre til at gøre det samme – vi skal også tænke på vore børn. GØR DET NU.

Skriv et svar