Seneste Nyt:

Venstre har opgivet !

Partiet Venstre er i krise, og har indset, at de ikke kan genvinde folkets tillid.

Nuværende Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, kastede for få dage siden håndklædet i ringen – han har indset, at han og partiet Venstre ikke kan genvinde folkets tillid.
I stedet bejler han nu, som et lille barn, Socialdemokratiet om at måtte få lov at lege med dem, men hidtil har han fået Nej Tak.

Dårligt for Danmark?

Hvad mener du? Vil det blive et værdifyldt styresystem, hvis V og A samarbejder i én regeringsmagt? Er det demokrati? Har vi ikke hørt Lars Løkke Rasmussen tale om, at han ikke vil samarbejde med visse partier? Er det da ikke blok-politik, som han ellers siger han er imod? Hvad mener du?

Socialdemokratiets leder, Fr. Mette Frederiksen udtaler, at hun ikke ønsker at tage imod Lars Løkke’s tilbud om den politiske kinddans. I stedet fortæller Mette Frederiksen, at hun satser på en ren Socialdemokratisk ledende regering, også i tilfælde af at det vil blive en mindretalsregering. Men er det da ikke også fornuftigt? Hvad mener du?

Relaterede artikler

Skriv et svar