Seneste Nyt:

EU og Folketingsvalg

Vidste du … at hver EU parlamentariker HVER måned modtager 32.000 kroner skattefrit som blyantspenge?

Danske borgere står overfor at vælge medlemmer til det Danske Folketing samt parlamentarikere til det vild Europa parlament.

Hvorfor er der ikke gennemsigtighed i EU? Må borgerne ikke kende til pamperiet ?

Må vi venligst bede om at få lov at gennemgå den store bilagsmappe for EU parlamentarikere, så vi kan få et indblik i alle de økonomiske midler de ganske frit får stillet til rådighed, og som de ikke skal dokumentere hvad penge bruges til!
For eksempel, hvad med blyantspenge – hvor hver EU parlamentariker modtager 32.000 kroner om måneden skattefrit, selvfølgelig udover den høje løn. Penge, som hverken EU eller andre kræver dokumentation for brugen af!

Demokratiet svækkes – EU begrænser den politiske kampplads, demokratiet og vores suverænitet. Traktaten slår nemlig fast, at målet med EU er en stadig snævrere union. Det betyder en konstant svækkelse af Danmarks suverænitet, og mere union er allerede på vej.
EU-kommissionen har foreslået, at EU skal have overstatslig magt inden for skatte-, udenrigs- og arbejdsmarkedspolitikken!
Hvad mener du om det?

Relaterede artikler

2 kommentarer

  1. Jeg synes at de er noget svineri og total ophidsende, at de der parlamentarikere i EU skal overstrøs med pengestrøm, som ingen ende tager.
    De fortæller heller aldrig noget om hvor meget de får, med de er vel også alle EGOISTER og har det vel godt med bare at gramse til sig, men andre borgere må hakke sig igennem med en sulteløn. Føj vil jeg sige. Nu stemmer jeg altså på liste N – jeg vil ikke finde mig i det.
    Lad os alle gøre det, så får vi et bedre Danmark. Liste N.

  2. Aiii altså, så stemte jeg på Liste N – men de fik ikke nok med stemmer.
    Sig mig lige en ting – sover I, danskere? Er I da forblændet og ikke kan tænke klart? Ser til min rædsel at selv en OLDEMOR blev valg til EU-parlamentet af danskerne! Jeg tror næsten ikke I er rigtig kloge.
    Jeg roser mig ikke længere af, at jeg er Dansker!

Skriv et svar