Seneste Nyt:

Havnen – Fejlinvestering

Byrådet i Kolding Kommune har ikke rigtig hånd i hanke med lovgivningen, og véd knapt reelt nok hvad de beslutter.

Byrådet i Kolding Kommune har ikke rigtig hånd i hanke med lovgivningen, og véd knapt reelt nok hvad de beslutter.
Havnen – en fejlinvestering i million klassen!

Allerede før politikerne besluttede sig for, at havnen i Kolding skulle være en erhvervshavn, vidste forskerne, at små havne, som den i Kolding ingen fremtid har. Alligevel vælger byrådet at investere et trecifret millionbeløb i en udvikling, som ingen fremtid har. En beslutning til skade for byudviklingen til ærgrelse for borgerne og tillige et kæmpe problem for trafik-afviklingen fordi vejen over havnen til stadighed fungerer som hovedvej A10!

I takt med udviklingen af de tidligere kommunale arealer langs å mod fjord er problemet blevet større.

Er det f.eks. nødvendigt med en fodgængerovergang i krydset mod retsbygningen og er adgangs forholdene til og fra området valgt rigtig! Mere logisk ville det have været, hvis trafikken ud af området kun lod sig gøre via en tilslutning til Skamlingsvejen. Dertil kommer, at borgerne i Kolding i det store helt er afskåret fra at bruge havnen, fordi området er blevet afspærret med hegn og porte!

Ansvaret for miljø- og teknik havde Langhoff, C. Det har været en uheldig udvikling Langhoff har stået i spidsen for! I årevis har byrådet nedprioriteret industrivirksomhederne. Konservativ politik har det næppe været, men mange af dem, er for længst flyttet til andre kommuner. Til gengæld er havnen blevet til en ”skrotvirksomhed”, og når det nu er tilfældet er det glædeligt, at et byrådsflertal nu langt om længe er nået frem til, at havnen ikke helt udgør den forretning, man hidtil har troet.

Om nogle år skal vi i Kolding gøre det, de for længst har gjort i Vejle og Fredericia og Hurra for det. Vi må håbe, at trafikproblemerne er løst da. Som de er nu er de utålelige!

Hvad mener du?

Relaterede artikler

Skriv et svar