Seneste Nyt:

Socialdemokraternes ændrede politik

Kan Socialdemokratiet gen-erobre magten, og give os et Danmark som kender det fra “gode gamle dage”?

Kan man stole på Socialdemokraterne?

Danske politikere’s ord skal man nok tage med et gram salt …. har vi ikke gang på gang set, hvordan de ændrer på aftaler, som de ellers havde lovet borgerne – før et valg?

En af de slemme drenge, er nok Henrik Sas Larsen, som gang på gang ændrer udsagn og standpunkter, som er mega forskellige fra Socialdemokraternes politik.

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, ser ikke ud til at kunne styre den vilde mand i flokken, som alligevel så kan gå rundt med næsen i sky. Men hvad han nok ikke tænker på er, at det ikke alene er Mette der bestemmer i klassen, men borgerne som har mulighed for at afgive en stemme ved det næste Folketingsvalg.

Informationen her er naturligvis kun en test, men snart vil der blive publiceret uddybende indlæg og kommentarer her på OPILOG.

Der er ingen begrænsninger på længden af sådanne indlæg her, men bør dog være rimelige korte, så brugerne har lyst at læse indlæg.

Politikere skal stå til ansvar

Enhver politiker med magt, bør og skal til enhver tid kunne stå til ansvar for sine handlinger og dermed også tage sin straf for eventuelle ændringer, som kan have skadet fuldblods-danskeren, altså danske statsborgere som har opbygget Danmark – som Socialdemokraterne så igen, gennem årtier, har foræret til sorte borgere af anden herkomst – typerne der ikke vil høre om andet end sig selv:

  • Den Danske sang er en “Ung blond pige” men som blev bandlyst på en skole, fordi en sorthåret muslim følte sig “uden for”. Men det er jo sådan, at Danmark er Danmark, og i dette land er vi HVIDE og enten Kristne eller ateister.
  • Når udlændinge bliver udvist af landet Danmark, skal de ud og tage hjem, hvor de kom fra. Men hvis de ikke vil, hvad så? Så ser vi Socialdemokraterne, sammen med det halvtåbelige broderskab “De radikale Venstre”, ændre det, fordi det da er ååå så synd. Det som jeg synes er synd er, at politikere ikke har større hjernekapacitet end tilfældet er.
  • Overrasket? Dette er blot en test side med en masse tekst og billeder, men tag dig i agt, for seriøse indlæg vil dukke op på dette medie.
  • Hvad mener du ?

Relaterede artikler

Skriv et svar