Seneste Nyt:

Skat Amok !

Skattebidraget eksploderer i Kolding – hvad pokker bruger de pengene på?

Alt har en pris!

Som borger i Kolding er der meget vi kan glæde os over, med desværre ikke over alt!

I perioden fra 1980 til 2017 har borgerne i Kolding betalt et milliard beløb mere i skat end borgerne i Vejle! (information: en milliard er altså 1.000 millioner kroner!).
Det er svært at udpege hvad det er vi har fået i Kolding for dette kæmpebeløb, lettere er det at påpege det vejlenserne ikke fik, men som vi fik i Kolding.
Folkevalgte eller embedsmænd?
Om det direkte har noget at gøre med de folkevalgte, og de embedsmænd byerne beskæftiger er svært at vide, men faktum er:

  • I Kolding sælges Kommunal ejendom billigt og tilbagekøber dyrt
    Uforståeligt 3 cifret million investeringer i Comwell. Comwell /Teater kombinationen er præcis de samme i Sønderborg.
  • I Kolding har byrådet brugt 3 cifret million beløb på Comwell/Teater. Noget tilsvarende har de ikke i Vejle
  • I Kolding har Venstre flertal, og på trods af at borgmesteren godt kan tælle til 13, tilstræber man et konsensus søgende byråd. Alle partier får del i udvalgsposterne. Noget tilsvarende har man ikke i Vejle!
  • I Kolding investerede man et 3 cifret million beløb i nedrivning af slagteriet, opførsel af lagerbygninger køb af selvkørende kraner o.s.v. på trods af, at alle undersøgelse viste, at små havne, som den i Kolding, ingen fremtid har. Det reagerede man på i Vejle modsat i Kolding!
  • I Kolding går man all in på at gøre byen til en uddannelses by, og i den forbindelse har byrådet angiveligt et ønske om at omdanne Jernbanegade til Koldings ”Jomfru Anegade”. Et tilsvarende ønske har man ikke i Vejle!
  • I Kolding har byudviklingen ført til kaotiske trafikforhold. I Vejle har man tilstræbt den modsatte udvikling.
  • Der er med sikkerhed mange andre forhold, som kan forklare, hvorfor borgerne i Kolding gennem perioden har betalt et milliard beløb mere i skat end borgerne i Vejle!

Hvad mener du?

Relaterede artikler

Skriv et svar